velikost písma: A +/ A/ A -

Vyhrajte výživu pro své klouby, vyhrajte Proenzi 3+

Autor: Komerční prezentace | komentářů: 0

Bezbolestný pohyb je základem kvalitního a plnohodnotného života. Správné fungování kloubů zajišťuje především kloubní chrupavka, resp. kloubní tekutina, která chrupavku vyživuje. S dosažením dospělosti se však klouby začínají opotřebovávat. Především se snižuje množství kloubní tekutiny, a tedy i živin pro samotnou chrupavku.



Prvotní potíže pociťujeme zpravidla jako občasné bolesti. S postupem doby se však bolest zvyšuje a v nejtěžších stadiích dokonce pohyb znemožňuje. Takovým nepříjemnostem však můžete předejít. Pro správné fungování chrupavky je důležitý rozumný pohyb. Každodenní procházky přirozeným tempem jsou pro klouby ideálním a dostatečným protažením. Nedílnou součástí péče o klouby a chrupavku je však i jejich dostatečná výživa. Tu zajišťují především doplňky stravy, obsahující glukosamin sulfát, chondroitin sulfát a kolagen.

Pomoci vám může preparát PROENZI 3+ s osvědčenou kombinací těchto tří účinných látek. PROENZI 3+ je obohaceno právě o unikátní kolagenní komplex ExPur pro ještě lepší účinek. ExPur complex je účinná dávka kolagenu typu 2 a vitaminu C, látek potřebných pro ochranu a správnou funkci vašich kloubů, šlach a vazů.

Nyní máte příležitost vyhrát jeden ze čtyř balíčků obsahujících tablety Proenzi 3+ a gel Proenzi. Masážní gel PROENZI poskytuje rychlou úlevu namoženým kloubům a svalům. Gel obsahuje pro klouby příznivou kombinaci látek - glukosamin sulfát, MSM a Boscedrin®. Více informací najdete na www.proenzi.cz.

Chcete-li kloubům dopřát to nejlepší, odpovězte správně na soutěžní otázku a můžete vyhrát jeden ze čtyř balíčků, každý v hodnotě 700 Kč.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.