velikost písma: A +/ A/ A -

Soutěž o Minapent® se šalvějí:

Autor: Komerční prezentace | komentářů: 0

Nedostatky vyvolané ztrátou estrogenu se projevují na úrovni psychické i fyzické. Fyzické příznaky jakými je třeba nepříjemné a nadměrné pocení vám pomůže zmírnit přírodní přípravek Minapent se šalvějí.



Přípravek lze používat v kterékoliv fázi klimakteria. V období, kdy ještě menstruujete, při počínajících projevech přechodu, během přechodu a také po poslední menstruaci. Nezpapomínejte ovšem také na to, že projevy klimakteria ovlivňuje i jídelníček.

Minapent® se šalvějí účinně zmírňuje všechny obtíže v období klimakteria. Díky jedinečné kombinaci červeného jetele a šalvěje lékařské spolehlivě harmonizuje psychické i emoční projevy menopauzy a zmírňuje její nepříjemné tělesné příznaky, jako je například nadměrné pocení. Zároveň má vliv na potlačení úbytku kostní hmoty a snížení obtíží při křečových žilách a zvýšeném krevním tlaku. Povzbuzuje organismus a zvyšuje celkovou vitalitu ženy. Doplněk stravy koupíte v každé lékárně, balení 30 tablet, které stačí na 1 měsíc, se prodává za doporučenou cenu 232 Kč. Více informací naleznete na www.minapent.cz.

Zasoutěžte si o Minapent se šalvějí:

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZDE
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.