velikost písma: A +/ A/ A -

Známe výherce soutěže o balíček Corega

Autor: Komerční prezentace | komentářů: 0

Zhruba půl milionu Čechů má problém s každým jídlem. Je to kvůli zbytkům jídla ulpívajícím pod částečnou zubní náhradou, které jim nedovolí se nerušeně a v pohodě najíst. Většina lidí s vlastním chrupem má po jídle uvízlé drobné kousky mezi zuby a vysvobozením je párátko nebo zubní nit. Podobně nepříjemný pocit mají i nositelé částečných zubních náhrad - až pro dvě třetiny z nich jsou největším problémem zbytky jídla zůstávající mezi náhradou a patrem. Co jim může pomoci?

Značka Corega nabízí speciální Těsnicí krém Corega. Ten vyplní prostor mezi náhradou a dásní a zabrání tak usazování nežádoucích kousků jídla. Při použití těsnicího krému Corega se průnik zbytků jídla pod náhradu snižuje až o 57 procent a významně se také zlepšuje stabilita protézy v ústech. Při používání těsnicího krému se tak uživatelům zvyšuje nejen při jídle pocit pohodlí, sebedůvěry a spokojenosti.

Čisticí tablety Corega pro částečné náhrady mají vysokou účinnost, takže zničí 99,9 procent bakterií, které způsobují zápach z úst, a další mikroorganismy, přispívající k podráždění a vzniku potíží v ústní dutině. Tablety nepoškozují materiál, z něhož jsou náhrady vyráběné, kovové úchyty nekorodují a pryskyřičné části se nepoškrábají.

Soutěžili jste o 6 balíčků produktů Corega pro částečné zubní náhrady. Každý balíček obsahuje 3 balení Corega čisticích tablet pro částečné náhrady a 3 balení Corega těsnicího krému.









Výherci:
Jiří Plechatý
Jan Jonáš
Martin Kellner
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.