velikost písma: A +/ A/ A -

Dopřejte si gastronomický pobyt v Čechách nebo na Moravě

Autor: Michaela Poštulková | komentářů: 0

Láska prochází žaludkem. Inspirujte se našimi tipy na výlety za prvotřídním jídlem a věřte, že si navštívené oblasti zamilujete.

Zvěřinové hody na Šumavě
Gastronomický víkend uprostřed šumavských lesů je zaměřen na špičkovou úpravu zvěřiny. Pobyt zahrnuje 2 noci ve dvoulůžkovém pokoji, 2 snídaně formou švédských stolů, welcome drink, 2 slavnostní tříchodové večeře zaměřené na zvěřinové speciality, na slavnostní tabuli nebude chybět ani červené Čejkovické víno. Z penzionu je blízká dostupnost do centra zimních sportů Zadov, v létě se dá po cyklostezkách minout hrad Kašperk či rozhlednu Javorník.

Kdy: po celý rok
Kde: Šumava - Churáňov
Za kolik: 4 260 Kč / osoba
www.specialni-darky.cz

Nejlepší degustační menu roku 2008 v Táboře
Čtyřhvězdičkový OREA Hotel Dvořák nabízí speciální třídenní pobyt pro 2 osoby, který vedle bufetové snídaně a přípitku šampaňského na pokoji nabízí i menu národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Národní tým poprvé v historii získal absolutní vítězství na světové kulinářské soutěži, která se konala v roce 2008 na Kypru.

Kdy: po celý rok
Kde: Tábor
Za kolik: 4990 Kč / osoba
www.orea.cz

Sedmichodové menu v Litomyšli
Degustační balíček čtyřhvězdičkového hotelu Aplaus nabízí vedle ubytování a vybraných wellness služeb (vířivka, sauny, masáže) i dvě bohaté snídaně a jedno degustační menu o 7 chodech, které sestavuje šéfkuchař František Václavka. To zahrnuje např. kachní jatýrka s ledovým salátem z rebarbory, letní polévku, pstruha, divokého kance v rozmarýnové pěně, ručně šlehaný dort a další pochoutky.

Kdy: po celý rok
Kde: Hotel Aplaus, Litomyšl
Za kolik: 6900 / 2 osoby
www.vikendove-pobyty-selavi.cz

V srdci Kyjova s vínem nebo guláškem
Areál Bukovanský mlýn je postaven na vrcholu kopce mezi obcemi Bukovany a Ostrovánky u Kyjova a nabízí celoroční tematické pobyty spjaté s hodování a koštováním vína přímo ve sklípku. Ubytování je přímo v Mlýnském stavení či ve vedlejších slováckých chalupách, ve mlýně je umístěna speciální expozice a každý pobyt doprovází živá cimbálová muzika nebo harmonikář.
www.bukovansky-mlyn.cz
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.