velikost písma: A +/ A/ A -

Nebuďte sami

Autor: Adéla Stolaříková | komentářů: 0

Věděli jste, že na internetu vás zralých a zkušených surfuje téměř jeden milion? „Žijeme naplno“ si uvědomuje váš obrovský uživatelský potenciál i specifické potřeby při seznamování. Vaše samota nám není lhostejná a proto jsme spustili první specializovanou seznamku pouze pro vás!

V jedinečné databázi inzerátů žen a mužů starších 40 let můžete hledat nejen osudovou lásku, ale i nové přátele a partnery pro nejrůznější aktivity. Ve specializovaných rubrikách najdete společníka do kina, divadla, pro taneční lekce, ale i pro jiné účely. Třeba jako paní Ivana (51) z Prahy, která vyhrála víkendový pobyt v lázních pro dva, ale neměla s kým jet: „Dala jsem si inzerát do seznamky Žijemenaplno.cz, protože jsem nechtěla, aby poukaz propadl. Teď s napětím čekám, jak to dopadne.“ Pokud hledáte spřízněnou duši, člověka s podobnými zájmy nebo třeba se stejným náboženským vyznáním, tak na něj s největší pravděpodobností narazíte právě zde. Žijete v cizině a chcete poznat své krajany v konkrétním místě? Pak je pro vás seznamka Žijemenaplno.cz opět trefou do černého. Nabízí totiž možnost vyhledat Čechy žijící v zahraničí podle určité země.

Internetové stránky zijemenaplno.cz se zaměřují výhradně na potřeby čtenářů ve věku 50+. Ti nyní tvoří třetinu obyvatel České republiky a jejich počet se bude dále zvyšovat. „Uvedená cílová skupina je médii dlouhodobě a neprávem opomíjená. Nový web si klade za cíl tuto situaci změnit,“ říká šéfredaktorka serveru Adéla Stolaříková a pokračuje: „Server oslovuje lidi, kteří prožívají zásadní změny v životě, jakými jsou například odchod dětí z domova a odchod z práce do důchodu. Chce je inspirovat k životu naplno a nabízet jim taková řešení, která budou mít praktické využití v jejich životě.“

Zajímá nás, o jakých tématech chcete na našich stránkách číst. Zapojte se do průzkumu a spoluutvářejte web „Žijeme naplno“ s námi. Je to váš prostor a proto je pro nás důležité, abyste zde našli to, co vás zajímá. Dotazník naleznete zde.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.