velikost písma: A +/ A/ A -

Milenec na objednávku: Felace ano, líbání ne!

Autor: Libuše Konopová | komentářů: 1

TÉMA TÝDNE – SEX: Téma placeného escort – servisu pro ženy mě zajímá profesně i soukromě. Vím, jak tyhle služby fungují v sousedním Německu, ale co u nás? Jsou Češky v otázce sexu stejně otevřené? Mohou si tuhle službu finančně dovolit?

Nejste spokojena s domácím sexem? Váš manžel nemá čas a vy potřebujete nové podněty? Žádný problém! Emancipovaným ženám i párům, které mají chuť experimentovat, se nabízí široká škála možností. Jaké? Čtěte dále!

Vydávám se na lov gigola po internetu a za chvíli mám slušnou řádku odkazů. Otevírám jeden za druhým, píšu, volám... a zjišťuji, že to zas tak jednoduché nebude. Moje maily zůstávají bez odpovědi, na mobilech se většinou hlásí záznamník. Po několika neúspěšných pokusech se mi přece jen podařilo „ulovit“ profíka jménem Marek. Hlavou mi víří otázky na tělo a na rozhovor se začínám nezřízeně těšit.

Vidím ho už z dálky. Vysoký, opálený, šlachovitý, módní účes i oděv...a přišel dokonce o pár minut dřív. Po krátkém neformálním představení navrhuju tykání a začínám klasicky.
 
Jak dlouho to děláš a jak ses k téhle „profesi“ dostal?
Asi tak deset let. Vzniklo to asi hormonálním přetlakem, byl jsem věčně nadrženej! Ba ne, měl jsem k tomu od počátku blízko. Jsem totiž certifikovaný masér a k erotickým masážím už je pak jen krůček! Hlavně když je provádí nahý muž. To bylo pro ženy asi největší lákadlo.

A dá se z toho v Čechách žít? Kolik máš stálých klientek? Desítky...?
Kdepak! Za tu dobu jsou jich stovky. Kdyby mi o to šlo a chtěl bych se tomu věnovat na plný úvazek, tak by mě to určitě mohlo slušně živit. Ale já to mám jen jako hobby.
 
Čemu se věnuješ kromě toho?
Počítačové grafice.
 
Mohl bys popsat svoji typickou klientku? Věk, sociální postavení, rodinný stav?
To je těžký, fakt. Objednávají si mě ženy od 35 do 70. Dominantní manažerky, frustrované manželky, vášnivky s chutí experimentovat. A taky čím dál tím víc manželských párů.

Čtěte také: Nebaví vás sex? Máme tipy a triky, které pomáhají
 
To koukám! A co po tobě chtějí páry?
Sex ve třech nebo jen s jedním z nich, to je různý. Jsem bi-, takže je větší prostor, více možností. Někdy si přejou natočit, aby si to pak mohli sami pouštět. Beru s sebou v těch případech kameru i stativ.
 
Co žádají ženy nejčastěji? Píše se, že dávají před sexem přednost konverzaci, doprovodu na party nebo do divadla?
Ha ha, to je u mě čistě okrajové. Většina žen chce sex, některé z nich i pořádně tvrdý!
 
Jak to probíhá? Ona si tě najde na internetu, zavolá, sejdete se, dáte si něco k pití a pak řekne: chtěla bych vás na dvě hodiny, nejdřív orál, potom klasiku a doufám, že mě uspokojíte, když vás za to platím?
No, některá umí dát najevo, že jde o placený servis. Právě to je ten rajc. Ale u většiny to takhle hrrr nefunguje. Tím se ženy od chlapů liší. A u nás pořád ještě převažuje stud, takže to trvá 3 – 4 hodiny než přejdeme na intimitu. Někdy je k tomu potřeba i víc schůzek.
 
Dobře, ale dovedou pak ženy jasně říct, co je nejvíc vzrušuje?
Některé ano. Obvykle začínám relaxační masáží a pak už se to poddá samo. Nemusí se o tom ani mluvit.

 

Jaké sexuální praktiky jsou nejoblíbenější? Myslím z těch méně obvyklých?
Budeš se divit, ale například pissing (pomočování). I anál je čím dál tím populárnější. O lehkém SM ani nemluvě. A pouta bych sem ani neřadil, to už je dneska dětská záležitost.
 
A chtějí ženy vidět i tvůj orgasmus? Třeba abys ejakuloval na určitou část jejich těla?
Některým jde jen o vlastní zaplacený požitek a já jsem jim fuk. Ale většina si přeje nastříkat semeno na prsa.

Čtěte také: Přichází do módy živá loutka?
 
Co děláš v případě, že se ti klientka vůbec nelíbí? Nebo opačně, když ty nejsi její typ?
To se mi nestává. Když je člověk profesionál, musí to zvládnout. Představ si, že bys přišla ke kadeřnici, ona se podívala na tvoje vlasy a řekla: tak tohle stříhat nebudu! Jasně že ke mně nechodí jen zákaznice s ideálními mírami 90 – 60 – 90. Ale každá žena je něčím krásná! Že si mě klientka představovala jinak, to už se mi stalo. Tak jsme si jen povídali a přátelsky se rozešli.
 
Máš nějaká tabu? Co bys nikdy nedělal?
Asi jen kaviár (sex, kdy se vzrušení vyvolává pomocí výkalů). Jinak mě nic nenapadá.
 
Jaké jsou tvoje zkušenosti s dirty talk (špinavou mluvou)?
Velice dobré. Něco prohodím a sleduju, jak partnerka reaguje. Podle toho buď pokračuju nebo toho nechám. Většinu žen to ovšem rozproudí.
 
Můžeš uvést NEJkrásnější a NEJhorší zážitek?
Hm.... s tím nejkrásnějším je to těžký. Ono je to vždycky jinak pěkný. I se stejnou klientkou! Fakt nevím... snad víkendy v Paříži hned na začátku mé kariéry. Tehdy mě to fascinovalo, byl to nový svět. Dneska už to beru jako něco běžného. A nejhorší...? Sex se třemi nadrženými ženami najednou! Ne, to jsem řekl jen tak ze srandy. Ale musím se vždycky řezat smíchy, když čtu, jak si někteří chlapi honí triko, že zvládnou osm ženskejch v posteli najednou. Ona je to pěkná zabíračka, když chceš všechny uspokojit!

Ale skutečně nejhorší je jen jeden. To když si mě kdysi objednal manžel pro svou ženu. Chtěl, abych s ní měl sex v ložnici a on že bude šmírovat z kuchyně. Jenže to psychicky nevydržel, a když jsme byli v nejlepším, vtrhnul tam s pistolí v ruce! To byl šok, co ti mám povídat! Kalhoty jsem si oblíkal až na zahradě!
 
No to je teda síla. A když jsme u orgasmu, zeptám se tě jako experta. Poznáš, když ho jen hrajou? Kolik žen podle tebe orgasmu nedosáhne nikdy? Stává se ti to? A jak by to bylo s penězi? Co kdyby ti klientka řekla: orgasmus nebyl – prachy zpátky!?
No tak to nehrozí! Jasně že poznám, když žena prožívá orgasmus, podle vaginálních stahů i dalších reakcí. Někdy ho třeba některá nemá, ale v tom případě hledá chybu u sebe. A příště je to už OK. Hodně to závisí na jejím psychickém stavu. Takovou, která by orgasmus neměla nikdy, jsem ještě nezažil. Jsem vlastně reformátor, něco jako Hus! Dávám jim největší rozkoš! Některé sexuálně dozrávají až u mě – není to nádherný?

Nízkým sebevědomím rozhodně netrpíš! Ale komu bys svoje služby nedoporučoval? Romantičce, která se k tomu potřebuje zamilovat? Dovedou vůbec tvoje klientky sex a city oddělit? Líbají se s tebou?
Ne, nelíbají. To si nechávají pro toho prince na bílým koni! Ale můj penis do pusy berou bez rozpaků. A k té první otázce: hodím se každé ženě. Každá si se mnou může užít podle chuti. Stačí mrknout na moje stránky a zavolat. Na ceně se určitě dohodneme! (ceny začínají podobně jako u klasické masáže cca 1500 Kč/hod pozn.red.). Nemám předem daný scénář. Rád improvizuju. Přirovnal bych to k alchymii, kdy jde o namíchání správného koktejlu...a já to umím nejlíp! Vracejí se ke mně i ty, které vyzkoušely konkurenci!

Nahý masér Marek
Věk: 30 let. Žije ve vztahu, jeho partnerka nežárlí. Zásadně používá kondom a chodí na pravidelné lékařské kontroly. K tomu, proč je lepší volbou než náhodná známost, říká: „Profesionál přistupuje k sexu zodpovědně. Na diskotékách to většinou chodí jinak.“


Kam dál?
Sexualita žen ve zralém věku
Sexuální mýty
Proč je sexy prádlo pro muže přitažlivé
Krása, kterou si můžete koupit
Masážní kartáče a žínky očistí tělo i duši

Využili jste někdy služeb profesionálního společníka nebo gigola? Jste přesvědčeni o tom, že to je bezpečná forma sexu? Vadilo by vám milovat se s mužem, o kterém víte, že je bez zábran? Napište nám svůj do diskuzního fóra, nebo na facebook.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.

Dočtěte se více

Příbuzná témata: Rozhovor, Téma týdne