velikost písma: A +/ A/ A -

Naordinujte si krásnou pleť i po menopauze

Autor: Komerční prezentace | komentářů: 0

Která žena by nestála o to vypadat stále mladě… Elixír věčného mládí bohužel neexistuje, ale čas vrásek a ochabování kontur obličeje oddálit možné je!



S přibývajícími roky se pokožka mění, ztrácí svou pevnost, hebkost a pružnost. Je zbytečné si namlouvat, že zrovna nás se to netýká, protože přírodní zákony prostě obejít nelze. Příčinou jsou nejen vnější vlivy, životospráva, dědičnost, ale také snižující se hormonální aktivita.
A zvlášť v období menopauzy se stárnutí pleti dramaticky zvyšuje. Pleť je najednou jakoby povadlá a bledší a kontury obličeje působí ochablejším dojmem.

MLADŠÍ O PÁR LET…
Chtěli byste omladit pleť a nevíte jak na to? V dnešní době je mnoho možností, jak efektivně bojovat s projevy stárnutí pleti. Kromě náročnějších zákroků jako jsou plastické operace a laserové ošetření existuje další řada metod – například aplikace hyaluronových výplní nebo chemický peeling, který podporuje obnovu kožních buněk a aktivuje produkci kolagenu. Po aplikaci chemického peelingu se zlepšuje pružnost a hutnost pleti a díky tomu se vrásky vyhlazují. Nevýhodou této metody ale bohužel je, že hojení trvá i několik dní.

Dermokosmetická značka Eucerin vyvinula alternativu chemického peelingu v podobě unikátní řady pleťových krémů DermoDENSIFYER. Tyto přípravky jsou určené pro péči o náročnou pleť žen od 45 let
a v období menopauzy. Složení obsahuje dvě vzácné rostlinné složky arctiin (výtažek z plodu lopuchu) a Apiaceae peptidy (peptidy anýzu), které přispívají k významnému zlepšení pevnosti a celkové kvality pleti. Stimulují přirozený proces obnovy kožních buněk, a tím zajišťují hloubkovou regeneraci pleti.
Již za několik týdnů používání dochází k viditelnému vyhlazení vrásek a komplexnímu omlazení pleti.


TIP:
Nejlepších omlazujících účinků dosáhnete, pokud si dopřejete každodenní péči celé řady DermoDENSIFYER. Nabídku denního a nočního krému pro obnovu pevnosti pleti DermoDENSIFYER doplňuje oční krém, který je vhodný i pro aplikaci okolo rtů. Nezapomeňte ale poctivě pečovat také o svůj krk a dekolt! Zde se velmi rychle tvoří vrásky, které pak zbytečně prozrazují váš věk. Na tyto partie můžete krémy DermoDENSIFYER využít jako speciální masku. Stačí nanést dostatečnou vrstvu krému, jemně vmasírovat do pokožky a přikrýt na 20 minut potravinovou fólií.


Výrobky Eucerin jsou k dostání exkluzivně v lékárnách.
www.eucerin.cz

Tento článek je komerční prezentací.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.