velikost písma: A +/ A/ A -

Seniorské slevy na zajímavé královehradecké akce

Autor: Adéla Stolaříková | komentářů: 0

V tomto jedinečném seznamu naleznete nabídku speciálních akcí pořádaných zdarma nebo se zvýhodněným vstupem pro seniory a důchodce.

Czech International Air fest – CIAF
Web: http://www.airshow.cz
Víkendová letecká show. Cena vstupenky činí 300 Kč. Seniorům není poskytnuta sleva na vstupném.

Headec Králové Open
Web: http://www.hkopen.cz/
Mezinárodní taneční soutěž pro děti, juniory, mládež, dospělé a seniory. Letošní ročník se uskuteční v termínu 13. a 14. 11. 2010.

Hudební fórum Hradec Králové
Web: http://www.hfhk.cz
Společný projekt Českého rozhlasu 3 - Vltava a Filharmonie Hradec Králové, jehož filozofie festivalu vychází z moderních forem komunikace a globálního pohledu na svět soudobé vážné hudby. Letošní ročník festivalu proběhne v termínu od 2. do 10. 11. 2010.

Festival Velká inventura
Web: http://velkainventura.cz, http://www.pocoapoco.czPutovní festival soudobé divadelní tvorby.

Jazz Goes To Town
Web: http://www.jazzgoestotown.cz
Mezinárodní jazzový festival. Letos se festival uskuteční v termínu 11. – 16. 10. 2010. Cena vstupného na jednotlivé koncerty během festivalového týdne je 50 Kč a nelze na ni uplatnit žádnou slevu. Aktuální informace jsou k dispozici na webových stránkách festivalu.

Rock For People
Web: http://www.rockforpeople.cz/hradec-kralove
Proslulý rockový festival. Nejbližší festival se uskuteční v termínu 2. – 5. 7. 2011. Aktuální ceny vstupenek budou zveřejněny na webových stránkách. Seniorům je poskytnuta sleva na vstupném.

Slavnosti královny Elišky
Web: http://www.slavnostikralovnyelisky.cz
Slavnosti se konají každoročně první zářijový víkend jako historická připomínka toho, že si právě Hradec Králové zvolila Královna Eliška Rejčka na počátku 14. století za své sídlo. Slavnosti probíhají po celý víkend na Velkém i Malém náměstí a také v Šimkových sadech. Vstup volný.

Podělte se o své zkušenosti s ostatními čtenáři v rámci našeho nového diskuzního fóra, nebo napište svůj postřeh do diskuze přímo pod článkem. Našli jste zde chybu? Dejte nám prosím vědět na . Děkujeme.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.