velikost písma: A +/ A/ A -

TÍPNI TO Odvykání s odborníky

Autor: Redakce ŽijemeNaplno.cz | komentářů: 1

Chcete přestat kouřit, ale nedaří se vám to? Do unikátního odvykacího programu „Típni to!“ hledáme jednotlivce dvojice (manželské, partnerské, sourozenecké i rodič – dítě), pracovní kolektiv nebo třeba skupinu přátel. Ve dvou a více se i odvykání lépe táhne - není nad to když můžete i cestu k abstinenci proměnit v zábavnou soutěž.


Když se přihlásíte, budete se kouření zbavovat s pomocí ohleduplných podpůrných prostředků a pod profesionálním dohledem lékařů Centra pro závislé na tabáku III. interní kliniky 1. LF UK a VFN v čele s nejvýznamnější českou odbornicí v tomto oboru MUDr. Evou Králíkovou prostřednictvím nejmodernější terapie, která by vás jinak přišla na tisíce korun. My však od vás za ni budeme chtít vlastně jediné – abyste o tom, jaké to je zbavovat se kuřáckého prokletí, informovali čtenáře Žijeme naplno a posluchače Českého rozhlasu (který je dalším mediálním partnerem) a pomohli tak inspirovat k rozchodu s tabákem i jiné.
Počet účastníků programu je omezen, přihlaste se co nejdříve! Poslední šanci budete mít 18. dubna. A jak to máte udělat? Napište nám na mail [email protected] nebo zavolejte na číslo 724872302, sdělíme vám všechny podrobnosti.

Čtěte také Na co využít cigarety?
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.