velikost písma: A +/ A/ A -

Seniorské slevy v pardubických bazenéch, na koupalištích a plovárnách

Autor: Redakce ŽijemeNaplno.cz | komentářů: 0

V tomto seznamu naleznete nabídku zlevněného vstupného pro seniory a důchodce ve vybraných pardubických bazenéch, na koupalištích a plovárnách.

Koupaliště Cihelna
Adresa: pravý břeh Labe, nedaleko soutoku s Chrudimkou, Ke Koupališti 68, 530 09 Pardubice-Cihelna
Web: http://www.koupalistepardubice.cz/
Platí se pouze za služby poskytované v rámci areálu (zapůjčení zámečku, vířivka, tobogán atp.), viz platný ceník na webových stránkách.

Plavecký areál Pardubice
Adresa: Jiráskova 2664 , 530 02 Pardubice
Web: http://www.pappce.cz/cs/
Důchodci zaplatí za snížené celodenní vstupné (min. 2 h) 45 Kč, za vstup na dvě hodiny 35 Kč a za vstup na 1 hodinu 25 Kč. Za celodenní vstupné na letní pláž důchodci zaplatí 45 Kč. Důchodci mohou uplatnit slevu také na permanentky. Plavání seniorů: pondělí 10:00 - 11:00, úterý 12:30 - 13:30, čtvrtek 13:00 - 14:00, pátek 10:00 - 11:00. Plavání je pod dohledem plavčíka. Vstup na hodinovou vstupenku.

Podělte se o své zkušenosti s ostatními čtenáři v rámci našeho nového diskuzního fóra, nebo napište svůj postřeh do diskuze přímo pod článkem. Našli jste zde chybu? Dejte nám prosím vědět na [email protected]. Děkujeme.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.