Skupina: Finance / Fórum: Důchod a dávky / Téma: Hmotná nouze se nevyplácí kvůli koronaviru
Karelpocnar
Příspěvků: 1
Hmotná nouze se nevyplácí kvůli koronaviru
Vložil(a): Karelpocnar 20.04.2020 21:19

Dobrý den,

jmenuji se Karel Pocnar a je mi 67 let. Pobírám hmotnou nouzi a příspěvky na léky 4500 korun. To je můj celý měsíční příjem, ze kterého musím vyžít. Bydlím v karavanu, platím 1300 Kč pronájem parkovacího místa, 300 za energii, další peníze za plyn, také léky na astma nebo vředy, jsem také diabetik. Na jídlo mi prakticky nezbývá. Na příspěvek na bydlení nemám nárok, protože ani na garsonku na bydlení nemám peníze. Tento e-mail posílám od kamaráda, protože sám počítač ani internet nemám.
V dubnu jsem ale příspěvek hmotné nouze neobdržel, ani stravenky, které byly přislíbené, že budou poslané složenkou. Dnes je 20. dubna, nemám ani korunu, nemám nic. Z Úřadu práce mi bylo sděleno, že si mám zavolat ve čtvrtek, že možná příspěvek odešlou. Pracovnice mi řekla, že dostali od vedení jiné nařízení a peníze se použijí v rámci boji proti koronaviru.
Který blbec z pánů poslanců toto vymyslel? Páni poslanci si na svoje statisícové výplaty nenechají sáhnout. Nebo aby se zapojili a podpořili zdravotnictví, to ne.
Páni poslanci ať se vrátí zpátky do škol, jelikož neznají slůvko „trvale“, když mám od praktického lékaře trvalou neschopnost, od odborného lékaře trvalou neschopnost vykonávat jakoukoliv práci a od posudkového lékaře také. Kontroly jsou prý bezúčelové. I tak musím chodit každé čtyři měsíce ke své doktorce, která musí vypisovat ten samý formulář a znovu psát, že jsem trvale neschopen. Jsem v trvalém invalidním důchodu. Jelikož jsem byl pět let na pracovním úřadě, nepobírám žádný důchod. Že se páni poslanci nestydí. Až bude po všem, budete první, kteří budete zvedat ruce, jak jste se tady o to zasadili, že je po všem a budete žádat o zvýšení platů o další tisíce. Abyste udělali něco teď pro lidi a zapojili se do něčeho, to vás ani nenapadne. Sedí doma na prdeli za stotisícové částky. Herci, zpěváci, lidi, kteří mají zavřené provozovny, vietnamská komunita se zapojili do vaření jídel a rozvozů bez náhrady. A co páni poslanci přispěli? Vedou jen politický boj. Včetně šéfa Zemana, který je asi Bůh, protože na něj se nevztahují žádné nařízení vlády a pořádá v Lánech hostiny. To vyloženě dráždíte lidi, kteří nemají ani na chleba?
Jediný, kdo na poslance platí, je pan Soukup z TV Barrandov, který se nebojí.

Mám u sebe všechny dokumenty, které potvrzují můj zdravotní stav.

Telefon na mě, volejte kdykoliv: 775998566

S pozdravem

Karel Pocnar


Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.