velikost písma: A +/ A/ A -
Skupina: Finance / Fórum: Peníze / Téma: Nebankovní půjčka
RichardW
Příspěvků: 5
RE: Nebankovní půjčka
Vložil(a): RichardW 12.04.2019 00:41


Dobrý den,
rád bych zde umístil krátkou inzerci na web se zaměřením na finanční služby, kde naleznete zajímavý obsah a informace o digitalizaci úvěrového řetězce, fintech, inovacích a dalších změnách v sektoru. Dále je možné vyřídit bankovní úvěry, nebankovní půjčky, aukční půjčky a další produkty. K dispozici je podpora na tel čísle a Facebooku -- https://www.pujcka-rychla-ihned.czhttps://www.pujcka-rychla-ihned.cz
Kosik11
Příspěvků: 20
RE: Nebankovní půjčka
Vložil(a): Kosik11 07.11.2018 10:41

no o nebankovú pôžičku si predsa môžete požiadať aj na Slovensku. Pôžička online je tam o niečo lacnejšia a tak výhodnejšia. Majú tam totiž prísny zákon. Určite vyskúšajte Ammado pôžičku to vám doporučujem.
Kosik11
Příspěvků: 20
RE: Nebankovní půjčka
Vložil(a): Kosik11 07.11.2018 10:36

Rychlé půjčky bez potvrzení příjmuRychlé půjčky bez potvrzení příjmu

Zaměstnanec banky si proto od Vás vyžádá potvrzení, které dokladuje výšku vaší současné mzdy. Ten se dá velmi pohodlně získat od vašeho současného zaměstnavatele. Pochopitelně jen tehdy, když máte zaměstnání. V opačném případě zůstane potřebný formulář nepotvrzený. A pro banku to znamená jedno. Daný klient nemá stabilní zdroj financí, a proto by schválení úvěru znamenalo nepřiměřené riziko.

Právě kvůli tomu bude vaše žádost zamítnuta. Všichni zájemci o půjčku, kteří v bance neuspěli jistě ocení fakt, že existují takzvané půjčky bez dokládání příjmu. Jak již indikuje samotný název, hodí se skvěle i pro dočasně nezaměstnané osoby. Pro půjčky bez potvrzení příjmu si musíte zajít do nebankovních společností. Zvolené nebankovní instituci přitom postačí jen minimum informací o vaší osobě. Mnohdy stačí uvést jen vaše jméno a příjmení, adresu současného bydliště, rodné číslo a další nezbytnosti (např. Číslo bankovního účtu).

O výši vypůjčené částky rozhoduje hlavně schopnost žadatele za půjčku ručit - buď ručitelem se stálým příjmem nebo založením nehnuteľnosti..Poskytovatelia se totiž pochopitelně snaží eliminovat riziko nesplacení závazku z důvodu platební neschopnosti. Půjčky bez potvrzení příjmuPůjčky bez potvrzení příjmu vám mohou pomoci s překlenutím těžké životní situace, je však třeba počítat s tím, že úroky budou vysoké, jak je známo o nebankovních půjčkách.
Stanislav
Příspěvků: 8
RE: Nebankovní půjčka
Vložil(a): Stanislav 06.02.2016 14:09

Tohle je fakt super poskytovatel, spoustu pozitivních ohlasů a referencí http://www.paradnipujcky.cz/pujcka/Zaplo

všechny informace a údaje potřebné pro zažádání jsou tam přehledně zpracované a sepsané.

Jinak není problém mrknout na srovnávače a nechat si poradit. Důležité je, tedy alespoň podle mě, prostě výběru půjčky - poskytovatele věnovat potřebný čas a zbytečně neudělat chybu.
Stanislav
Příspěvků: 8
RE: Nebankovní půjčka
Vložil(a): Stanislav 14.01.2016 10:42

Hele, Zaplo je určitě super možnost jak to řešit. Nabízejí zajímavé podmínky, první půjčka může být dokonce úplně zdarma. Co mi na nich vyhovuje nejvíce je to, jak mají zmáknuté rychlé vyřízení a hlavně pak připsání peněz na účet. To proti jiným společnostem je fakt špica.

Vyplatí se o tom samozřejmě vždy něco načíst atd. Taky existujou různý srovnávače, který pomůžou vybrat tu nejlepší půjčku (nejvýhodnější) přesně na základě personalizovaných údajů.

Doporučuju mrknout sem: http://www.paradnipujcky.cz/pujcka/Zaplo jsou tam všechny důležité informace.

Přeji hodně štěstí při výběru
aandrea
Příspěvků: 32
RE: Nebankovní půjčka
Vložil(a): aandrea 03.04.2015 00:40

Jakou máte zkušenost s půjčkou http://www.pujcka.co/zaplo-cz-pujcka ? Ocitla jsem se teď v situaci, kdy si musím krátkodobě půjčit a zajímala by mě právě ta půjčka od Zaplo.
Lea
Příspěvků: 65
Nebankovní půjčka
Vložil(a): Lea 03.11.2013 23:38

Od koho si vzít půjčku? Které společnosti poskytují půjčky ihned ? Potřebovala bych to neodkladně, ale zároveň nechci naletět nějaké podvodné společnosti. Koho doporučíte?


Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.