velikost písma: A +/ A/ A -
Skupina: Zdraví / Fórum: Medicína / Téma: Bolest kolene
Roooza
Příspěvků: 167
RE: Bolest kolene
Vložil(a): Roooza 10.07.2017 13:33

No, my máme doma léky a mastičky od rosenpharmy a na tohle máme octan gel :)
wq123
Příspěvků: 184
RE: Bolest kolene
Vložil(a): wq123 10.07.2017 09:21

air max, hogan shoes, michael kors, huaraches, portland trail blazers jerseys, burberry, miami heat jersey, ray ban uk, philipp plein clothes, nfl falcons jerseys, [url=http://www.lauren-ralphsoutlet.co.uk/][/url], michael kors outlet, ray bans, ray-ban sunglasses, oakley sunglasses, giuseppe zanotti sneakers, valentino shoes, thomas sabo, air yeezy, ferragamo, cheap michael kors, michael kors outlet, michael kors, mavericks jerseys, mbt shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, longchamp outlet, nike roche, ralph lauren, nfl jaguars jerseys, new york knicks jersey, burberry sale, instyler, converse sneakers, lakers jersey, air max, nfl titans jerseys, long champ, nfl panthers jerseys, ray ban, ed hardy, vans, oakley sunglasses cheap, jordan retro, purses and handbags, cheap true religion, spurs jerseys, under armour outlet, levis outlet, nba jersey, coach factory outlet, nike free, wedding dress, memphis grizzlies jerseys, air max 90
J.pokin
Příspěvků: 13
RE: Bolest kolene
Vložil(a): J.pokin 24.11.2016 09:39

Ahoj. taky mám koleno po operaci, bolí mě, ale byla mi doporučena výživa na kolena, která je pro hříbata:) Zní to děsivě, ale dost sportovců a lidí, co se věnují sportu to používají a fakt to funguje.
StanaH
Příspěvků: 167
RE: Bolest kolene
Vložil(a): StanaH 23.11.2016 21:50




zdravím, já mám kolena po operaci a bolí mě téměř denně. Dá se to většinou vydržet, ale musím se trošku starat. Tak jím alespoň tablety na klouby a na sport mám ortézu. Tablety mi v lékarně doporučili střídat. každopádně je to docla drahé... Nevíte, kde by se daly sehnat levněji?



já nakupuji na internetových lékárnách (např. czlekarna.cz, popřípadě koukám na heureku. Pokud víte, který výrobek chcete koupit, není problém si na internetu najít nejepší cenu...

Jenkovaa
Příspěvků: 225
RE: Bolest kolene
Vložil(a): Jenkovaa 23.11.2016 17:45

zdravím, já mám kolena po operaci a bolí mě téměř denně. Dá se to většinou vydržet, ale musím se trošku starat. Tak jím alespoň tablety na klouby a na sport mám ortézu. Tablety mi v lékarně doporučili střídat. každopádně je to docla drahé... Nevíte, kde by se daly sehnat levněji?
wq123
Příspěvků: 184
RE: Bolest kolene
Vložil(a): wq123 24.10.2016 04:18

charlotte hornets jersey, nike outlet, mia jersey, burberry outlet online, toms outlet, mbt shoes outlet, roshes, nike air max, cheap oakley, polo ralph lauren, chicago bulls, washington wizards, nike.se, chanel, burberry uk, levis outlet store, nfl chiefs, beats by dre, adidas.se, denver nuggets , philadelphia 76ers jersey, jerseys from china, northface, bcbg dresses, coach factory outlet online, the north face, nfl 49ers, barbour outlet, polo ralph, rolex, mcm bags, coach bags, coach outlet, coach factory online, michael kors outlet online, burberry, ray bans, nets jersey, uggs outlet, new balance, nba jerseys, jimmy choo, coach factory outlet online, nfl packers, orlando magic, oakley outlet, scarpe hogan, maccosmetics.com, minnesota timberwolves, cheap jerseys, louboutins, kanye west shoes, milwaukee bucks, nike outlet, nba jerseys, ray ban sunglasses, kate spade, huaraches, michael kors outlet, uggs, hilfiger, ugg australia, gafas oakley, longchamp handbags,
Jarin
Příspěvků: 121
RE: Bolest kolene
Vložil(a): Jarin 11.06.2015 15:25

co zkusit biorezonanční terapii?
Casandra
Příspěvků: 11
RE: Bolest kolene
Vložil(a): Casandra 28.05.2015 23:36

Moc děkuji za tip, už jsem se na ty stránky dívala a teď už se jen rozhoduji, který typ pro mě bude lepší:-) Možná si zkusím na ten týden vypůjčit oba a pak se snad rozhodnu:-) Ještě jednou díky, mějte se krásně!
Pupalka
Příspěvků: 14
RE: Bolest kolene
Vložil(a): Pupalka 27.05.2015 13:17

Casandro, já ho kupovala na okamzitauleva.cz a myslím dokonce, že je to jediná firma v Česku, u které Cellion seženete. A kdybyste ještě nebyla rozhodnutá, tak nabízejí i možnost na týden si přístroj půjčit za 199 korun, já toho právě taky využívala, protože jsem netušila, jestli a jak na mě bude účinkovat:-) Mějte se hezky!
Casandra
Příspěvků: 11
RE: Bolest kolene
Vložil(a): Casandra 26.05.2015 22:01

Dobrý den, a kde jste Cellion prosím kupovala? Vůbec netuším, kde by se dal sehnat. Předem děkuji!
Pupalka
Příspěvků: 14
RE: Bolest kolene
Vložil(a): Pupalka 23.05.2015 10:28

Dobrý den, Cellion mám doma asi půl roku. Úžasná záležitost, já si tím ulevuji od bolesti krční páteře a teď už si nějak nedovedu představit, že bych ho neměla, je to docela návykové:-) Dokonce Vám i "řekne", kam ho přiložit - protože když ho přiložíte na místo, ze kterého nevychází bolest, tak jenom ucítíte elektrické impulzy, ale v momentě, kdy zasáhnete tu správnou oblast, tak Vás to místo začne dost bolet, ale nebojte, jenom chvilka to je, dá se to vydržet a cca do minuty pak ta bolest úplně odezní. Nevím, jestli jsem ho popsala dobře, ale za mě můžu říct, že ta investice za to stojí.
Casandra
Příspěvků: 11
Bolest kolene
Vložil(a): Casandra 21.05.2015 23:08

Dobrý den, minulý rok jsem bojovala s trombózou žil na levé noze a od té doby se mi blokují kolena (s těmi mám problémy už strašně dlouhou dobu). Vím, že mě čeká operace, ale momentálně mě nikdo operovat nechce, protože jsem kvůli té trombóze rizikový pacient, takže musím s bolestí vydržet. Nechci se pořád ládovat nějakými léky, takže se jen mažu přírodními mastmi, ale tam je účinek hodně slabý. Kamarádka, která pracuje na rehabilitacích, se mi zmínila o přístroji Cellion, že by mi prý mohl pomoct. Nemáte s ním někdo nějakou zkušenost? Děkuji!


Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.