velikost písma: A +/ A/ A -
Skupina: Zdraví / Fórum: Medicína / Téma: Inkontinence
wq123
Příspěvků: 93
RE: Inkontinence
Vložil(a): wq123 24.10.2016 04:18

charlotte hornets jersey, nike outlet, mia jersey, burberry outlet online, toms outlet, mbt shoes outlet, roshes, nike air max, cheap oakley, polo ralph lauren, chicago bulls, washington wizards, nike.se, chanel, burberry uk, levis outlet store, nfl chiefs, beats by dre, adidas.se, denver nuggets , philadelphia 76ers jersey, jerseys from china, northface, bcbg dresses, coach factory outlet online, the north face, nfl 49ers, barbour outlet, polo ralph, rolex, mcm bags, coach bags, coach outlet, coach factory online, michael kors outlet online, burberry, ray bans, nets jersey, uggs outlet, new balance, nba jerseys, jimmy choo, coach factory outlet online, nfl packers, orlando magic, oakley outlet, scarpe hogan, maccosmetics.com, minnesota timberwolves, cheap jerseys, louboutins, kanye west shoes, milwaukee bucks, nike outlet, nba jerseys, ray ban sunglasses, kate spade, huaraches, michael kors outlet, uggs, hilfiger, ugg australia, gafas oakley, longchamp handbags,
Denisa
Příspěvků: 7
RE: Inkontinence
Vložil(a): Denisa 15.02.2014 11:19

Ahoj. Svojí mamce jsem s tímto pomáhala asi před rokem, trpěla úplně stejným problémem a tak jsem ji hledala všelijaké léky, cviky na webových stránkách, protože nechtěla hned jít k doktorovi, tak jako tvoje. Kombinace dýňových tablet a cvičení je asi to nejlepší, mojí mamce to pomohlo. Samozřejmě trvá než jí to začne zabírat, mamka viděla první pokrok po měsíci a půl. Tak určitě vydržte. Bohužel o žádných babských radách nevím. Ale někde jsem četla, že místo dýňových tablet konzumovaly přímo dýňové semínka =).
Emča
Příspěvků: 5
Inkontinence
Vložil(a): Emča 28.01.2014 17:15

Zdravím vás, rozhodla jsem se založit tuto diskuzi na téma inkontinence, protože jsem ji tu nikde nenašla a myslím, že je to celkem rozšířený problém, který řeší spousta lidí. Já osobně s inkontinencí problém nemám (alespoň zatím, i tak to však musím zaklepat), moje maminka se s ní však trápí již téměř rok. Bohužel se mi nesvěřila dříve, abychom mohly společně problém vyřešit, ale až nyní. Bránil jí v tom nejspíš ostych, díky kterému odmítá tento problém řešit i s lékařem. Slíbila jsem, že se pokusím jí pomoci a upřímně dělám, co mohu. Na internetu jsem si vyhledala spoustu informací, našla jsem i nějaké cviky, které by jí měly pomoci a v lékárně jsem koupila dýňové tablety, které si lidi na internetu hodně chválí. Zatím je bere maminka jen pár dní, takže by bylo unáhlené vyvozovat nějaké závěry, nicméně jsem si říkala, že třeba budete znát nějaké „babské rady“, jak léčení urychlit a podpořit. Napadlo mě, že bych mamince mohla vařit jídla s dýní, když jsou dýňové tablety určeny na tyto problémy, tak ta dýně bude nejspíš obsahovat nějaký léčivý prvek, ne? Pokud máte někdo zkušenosti, prosím napište.


Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.