velikost písma: A +/ A/ A -
Skupina: Zdraví / Fórum: Výživa / Téma: Rýma
Tamula
Příspěvků: 88
RE: Rýma
Vložil(a): Tamula 25.07.2019 19:57

U nás je rýma skoro sprosté slovo, člověk by řekl rýmička-banalita, ale když ji člověka chytne v nepříjemnej čas, dokáže to být dost otrava. Co se babských rad týče, ty doma moc nejedeme, takže bych jednoduše zašla do lékárny, popadla nějaký nosní sprej nebo kapky a pokud nepomůžou, přišla bych se poptat k obvoďačce. Hodně štěstí!
Jarin
Příspěvků: 120
RE: Rýma
Vložil(a): Jarin 24.07.2019 08:36

Já mám supr zkušenost se se sprejem Stérimar Na ucpaný nos, obsahuje měď, která má protibakteriáýlní účinky… na tu rýmu, co popisujete ideál. Kdyžtak tady víc informací, já také nevím vše :-D jen, že mně pomáhá vždycky a rychle, tak třeba pomůže i u vás https://www.sterimar.cz/sterimar-na-ucpany-nos
stanaH
Příspěvků: 165
RE: Rýma
Vložil(a): stanaH 19.07.2019 10:01

To bych tipovala na infekční bakteriální rýmu, takže trošku bacha, přenáší se snadno jestli je nějak zvlášť nepříjemná. Za mě zkoušet např. napařování, zavřít se do koupelny, pustit horkou vodu a dýchat z hluboka v páře. To mi vždycky na nos zabralo.
jenkovaa
Příspěvků: 222
Rýma
Vložil(a): jenkovaa 17.07.2019 15:12

Zdravím, posledních několik dní mě trápí rýma, každopádně o dost nepříjemnější než co jsem kdy zažila a vůbec nevím, čím to je. Hlen má zvláštně žluto-zelené zbarvení a je to opravdu dost nepříjemné. Nevíte někdo, jak se toho co nejrychleji zbavit?


Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.