velikost písma: A +/ A/ A -
Skupina: Ze života / Fórum: Proč a jak / Téma: Hry Nože
koga
Příspěvků: 2
RE: Hry Nože
Vložil(a): koga 28.04.2020 12:46

Hra rychlý nůž-další kopie populární hra s noži, kde je třeba házet nože do kroucených cílů. Tentokrát je ve hře jen jeden rychlý nůž, ale existuje mnoho úrovní. Hra začíná na první úrovni, kde musíte zasáhnout cíl pouze 5 nožů. Pak s každou novou úroveň, počet nožů se zvýší a hrát se stává obtížnější. V průběhu hry získáte body a sbíráte jablka. Na začátku každé nové hry dostanete jen 2 životy, které můžete strávit. Na jakou úroveň se dostanete s pouhými 2 životy? Začněme hrát a všechno se dozvíme!
geha
Příspěvků: 7
RE: Hry Nože
Vložil(a): geha 28.04.2020 12:44

Knife Hit 2-pokračování populární a nejzábavnější online hra s noži a dřevěnými palubami! Tentokrát vás čeká 60 nových etap a 12 unikátních šéfů, kteří budou dlouho házet nože každého hráče! Stejně jako předtím musíme házet nože na točivý cíl, ať už je to dřevo, pahýl, pomeranč nebo kus sýra. Chcete-li projít každou etapou, musíte hodit určitý počet nožů, které musí úspěšně zaujmout své místo. Každá pátá etapa je šéf, který se odváží ne každý. Koneckonců, šéf se neustále otáčí různými směry a různými rychlostmi, takže je velmi obtížné se dostat do svých volných zón.

Hra "Knife Hit 2" udržuje vaši hratelnost a budete vždy moci pokračovat v hraní již z vaší úrovně. Sbírejte jablka, porazte šéfy a pokuste se odemknout všechny různé herní nože. Snažte se také získat vysoké skóre tím, že v této zábavné online hře získáte trvalé zásahy(hity).
http://www.friv2online.com/friv_hry
Jak hrát?
Stiskněte nebo klikněte na levé tlačítko myši ve správný okamžik, abyste hodili nůž. Házet všechny nože tak, aby nebyly zasaženy předchozími noži, jinak ztratíte. Úspěšně házet všechny nože do cíle dokončit fázi. Nespěchejte, je lepší počkat na nejlepší okamžik pro hody.
burka
Příspěvků: 8
Hry Nože
Vložil(a): burka 28.04.2020 12:42

Kluci, chcete si vyzkoušet svou zručnost a mrštnost? Tak vítejte v sekci"nože". Tyto hry jsou založeny na několika nejpopulárnějších her, jako jsou: Knife Hit a Flip Knife. Zde budete moci najít hru pro každý vkus a naučit se šikovně házet ostré nože. Vyberte si studené zbraně s originální rukojetí nebo neobvyklým tvarem čepele, které zasáhnou cíl bez skluzu a rychlostí blesku. Experimentujte a vyberte hru, kde budete muset házet nože do kroutícího se kulatiny nebo jiného kulatého cíle v pohybu. Ale to není všechno! V některých hrách nemusíte zasahovat do cílů, ale jednoduše házet nože tak, aby se dopustili převrácení a padali s čepelí dolů. Na vás čeká nádherná sbírka nejpopulárnějších a nejjasnějších her tohoto žánru, které se stanou skutečnými vrahy volného času. Vyberte si hru podle vašeho vkusu, bavte se a sbírejte největší sbírku nožů, které můžete! Ne všechno se ukáže napoprvé, ale značný podíl adrenalinu vám je poskytnut. Ani si nevšimnete, jak čas letí a jak se stanete profesionálním virtuálním vrhačem nožů, který nezná porážku!


Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.