velikost písma: A +/ A/ A -

SOUTĚŽ - Vyhrajte vysavač snů

komentářů: 0

Chcete vyhrát chytrého a samostatného pomocníka pro svou domácnost? Odpovězte na kvízové otázky a vyhrajte automatický vysavač v hodnotě 10 000 Kč, který uklízí, i když nejste doma!

Get the Flash Player to see this player.


Jak se soutěže zúčastnit?
V termínu od 30. 8. do 30. 9. 2010 odpovězte správně na naše tři jednoduché kvízové otázky.
Z důvodu nízké účasti soutěžních příspěvků jsme byli nuceni změnit pravidla soutěže. Soutěžící, kteří postoupili do do finále za uplynulé tři týdny, samozřejmě do soutěže automaticky zařazujeme.

Soutěžní kvíz naleznete ZDE.

Vyhlášení výherců proběhne na webu Žijemenaplno.cz 5. 10. 2010.

Co můžete vyhrát?
ROOMBA 555 robotický vysavač

Opravdový robot, který díky časovému programování, systému Auto Virtual Wall a propracované umělé inteligenci dokáže zcela sám perfektně uklidit - stačí nastavit den a čas úklidu a vše ostatní už zařídí robot sám. Tento vyspělý model splní všechna Vaše očekávání. Doporučujeme tomu, kdo chce mít o úklid zcela postaráno.

Více informace na www.irobot.cz

Podmínky soutěže:
Vyhlašovatel soutěže si vyhrazuje právo soutěž pozastavit, změnit či ukončit bez udání důvodu, a to v případě pokud dojde k závažným neočekávaným událostem nebo událostem ovlivněných vyšší mocí. V takovém případě nemá soutěžící nárok na jakékoli odškodnění či vypořádání. Takové rozhodnutí je účinné ode dne jeho uveřejnění na Žijemenaplno.cz. Na rozeslání výhry si Žijemenaplno.cz vyhrazuje 60 dní.

Těšíme se na Vaše odpovědi.

Redakce Žijemenaplno.cz
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.