velikost písma: A +/ A/ A -

Seniorské slevy na zajímavé karlovarské akce

Autor: Adéla Stolaříková | komentářů: 0

V tomto seznamu naleznete nabídku speciálních akcí pořádaných zdarma nebo se zvýhodněným vstupem pro seniory a důchodce.

Beethovenovy dny
Web: http://www.karlovy-vary.cz/cz/kalendar-akci/beethovenovy-dny-210
Vybraná díla Ludwiga van Beethovena v podání Karlovarského symfonického orchestru. Cena plného vstupného se pohybuje od 100 do 400 Kč, důchodci platí polovic.

Dvořákův karlovarský podzim
Web: http://www.karlovy-vary.cz/cz/kalendar-akci/52-dvorakuv-karlovarsky-podzim-246
Tradiční festival klasické hudby k poctě Antonína Dvořáka. Cena vstupenek se pohybuje nejčastěji od 100 do 400 Kč. Důchodcům je poskytnuta sleva na vstupném ve výši 50%.

Jazz Fest
Web: http://www.jazzfest.cz
Mezinárodní jazzový festival se letos uskuteční v termínu od 12. do 24. 10. 2010. Ceny vstupenek se liší v závislosti na místě konání vybraného představení. Na Vřídelní kolonádu je vstup zdarma, do divadla Husovka zaplatíte 100 Kč, do malého sálu hotelu Thermal 250 Kč a do kostela sv. Anny v Sedleci 100 Kč (zde důchodci platí polovic). Kromě slevy na vstupném do kostela sv. Anny není seniorům poskytnuta sleva na vstupném.

Karlovarský folklórní festival
Web: http://www.kffestival.cz/
Přehlídka špičkových folklorních souborů z České republiky a hostujících souborů z celého světa. Na většinu představení v rámci festivalu je vstupné dobrovolné, nebo volné (vybraná placená představení viz webové stránky festivalu).

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary
Web: http://www.kviff.com
Nejvýznamnější mezinárodní filmový festival kategorie A ve střední a východní Evropě a jediný festival kategorie A v České republice. MFF Karlovy Vary je nespecializovaný a představí každoročně poprvé v České republice více než 200 nových filmů z celého světa. Snížená cena vstupenky pro důchodce po předložení platného dokladu činí 50 Kč.

Tourfilm
Web: http://www.tourfilm.cz
Mezinárodní filmový festival turistických filmů. Letošní ročník se koná v termínu od 6. do 8. 10. 2010. Vstup na denní program, který se koná v hotelu Thermal, je zdarma.

Podělte se o své zkušenosti s ostatními čtenáři v rámci našeho nového diskuzního fóra, nebo napište svůj postřeh do diskuze přímo pod článkem. Našli jste zde chybu? Dejte nám prosím vědět na . Děkujeme.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.