velikost písma: A +/ A/ A -

Žijemenaplno.cz se mění, reaguje na přání svých čtenářů

Autor: Redakce ŽijemeNaplno.cz | komentářů: 0

V druhé polovině října jsme pro vás připravili řadu redakčních změn. Každý týden odstartujeme na našich stránkách speciál, který se bude věnovat tématům, o něž si píšete. Od první listopadové středy se těšte také na pravidelný přehled zajímavých aktivit, které můžete v daném týdnu podniknout se svými vnoučaty.



Co konkrétního vás tedy čeká? Od konce října bude zveřejněno každé pondělí hlavní téma, jemuž se budou věnovat v průběhu týdne tři články – úvod do problematiky, slovo odborníka a příběh čtenáře. Obecný text najdete na webu s anketní otázkou na dané téma vždy v pondělí, rozhovor s odborníkem v úterý a příběhy ve čtvrtek.

Hlavní témata, která si můžete v nejbližší době přečíst

pondělí 18. 10. – nedovolte mozku stárnout: soubory cvičení, zaměřené na paměť a další poznávací funkce
úterý 19. 10. – rozhovor s trenérkou mozkového joggingu Janou Vejsadovou
čtvrtek 20. 10. – příběh Petra, nadšence mozkového joggingu, který se tomuto cvičení věnuje i navzdory těžkému zrakovému postižení

pondělí 25. 10. – menopauza: jak ji přežít bez zbytečných problémů
úterý 26. 10. – rozhovor s gynekoložkou MUDr. Fučíkovou
čtvrtek 28. 10. – příběh Nely, která se díky operaci ocitla v přechodu ze dne na den, a Hedviky, která s nepříjemnými projevy menopauzy bojovala téměř 10 let

pondělí 1. 11. – jak se vyrovnat se ztrátou blízkého člověka
úterý 2. 11. – rozhovor s psychoterapeutkou Janou Wischovou
čtvrtek 4. 11. – příběh Kateřiny a Táni, které přišly o své nejbližší a musely se s tíživou situací vyrovnat

Svoje názory, náměty, nápady a připomínky pište na [email protected] nebo do diskuzního fóra. Vaše myšlenky a zkušenosti nám nejsou lhostejné, sdílejte je s námi!

Na co se můžete těšit od listopadu?
• Počínaje listopadem najdete na našich stránkách pravidelně každou středu tipy na zajímavé aktivity a akce, které můžete podniknout se svými vnoučaty, nebo i sami.
• Připravujeme pro vás rozšíření kulturního servisu

Pište nám svoje tipy na to, co podnikat s vnoučaty a při jakých aktivitách se zaručeně nenudíte na [email protected] nebo do diskuzního fóra. Nenechávejte si dobré ani špatné zážitky pro sebe, podělte se o ně!

Zachovejte nám přízeň a napište nám, zda jste s novým pojetím stránek spokojeni.

Vaše redakce Žijemenaplno.cz

 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.